Logo Voetbal 6Sportlust gaat proberen de punten in de eigen tas te houden tegen het Rotterdamse XerxesDZB, dat wordt getraind en gecoacht door voormalig Feyenoord-doelman Joop Hiele.

De Rotterdammers staan slecht drie schamele puntjes achter, dus zijn de Rood-witten gewaarschuwd. Scheids Duindam laat om half drie aftrappen op sportpark Cromwijck.

Het Zegveldse Siveo speelt eveneens thuis. Op sportpark De Beemd aan de Milandweg wacht de voetballers van koploper en “buur” NSV uit Noorden, ondanks de koude buitentemperaturen, een zeer warm onthaal. De mannen van Bjorn van Muylwijk staan te trappelen om de tegenstander pootje te haken. Aanvang half drie, onder leiding van scheids Kooi.

SC Woerden gaat op reis richting Polsbroek, want daar wacht de confrontatie tegen SPV, die er op gebrand is – en om de rode streep te vermijden – de nederlaag tegen Linschoten van vorige week weg te voetballen. De strijd begint om half drie op het sportpark aan de Noordzijdseweg.

De bomenkwekers van Floreant zijn zaterdagmiddag de gastheren voor de Kameriks voetballers. De Boskopers staan drie punten ‘los’ van Kamerik, dus is er veel te winnen voor het team van Patrick de Ruyter. Ook deze pot start om half drie en wel op de accommodatie van Floreant aan de Hoogeveenseweg.