Logo AftrapHoewel het er op moment van schrijven (donderdagochtend) naar uitziet dat veel wedstrijden in het beperkte zaterdagamateurvoetbal zullen worden afgelast, toch maar een…

vooruitblik zoals u dat van ons gewend bent. Siveo en Kamerik komen in de wei met kunstgras, maar bij SC Woerden en Sportlust kan men nog een weekendje langer van de vakantie (en de koude nattigheid) genieten De vierde klasse C in West II vertoont een behoorlijke scheefstand. Sommige teams hebben al zestien wedstrijden achter de kiezen, terwijl Sportief uit het Woerdense Verlaat pas dertien potjes heeft afgewerkt. Daarom deze week een maar klein inhaalprogramma.

Kamerik moet proberen de forse nederlaag tegen Siveo weg te spelen, via een zege op SPV uit Polsbroek en Vlist. Wellicht dat het thuisvoordeel het team van trainer De Ruijter helpt om de punten in de wacht te slepen. De pot op Sportpark Mijzijde aan de Overstek begint om drie uur.

Siveo komt in actie tegen kampioenskandidaat Aarlanderveen, dat een uiterst geconcentreerde Zegveldse formatie zal treffen na de eclatante zege op Kamerik. Stel even dat de Blauw Geel wint… Om half drie fluit scheids Abdel Afalah voor de start op Sportpark Polderpark aan de Aarlanderveenseweg.