Logo Voetbal 6Sportlust moet, wil het een rol van betekening blijven vervullen Forum Sport uit Voorburg onder de rood-witte duimen zien te houden. Na het bekersucces moet dat kunnen voor het…

team van Wim van ‘t Westeinde. De leidsman op sportpark Cromwijck laat om half drie aftrappen.

Siveo is de gastheer voor de Geel-blauwen van Floreant uit Boskoop. De bezoekers en de thuisclub hebben al menig onderling potje uitgevochten en zijn dus geen onbekenden van elkaar. Gezien de ranglijst is een (kleine?) winst voor de Zegvelders niet uit te sluiten. Aanvang half drie op De Beemd aan de Milandweg.

SC Woerden hoeft niet al te ver te reizen; het moet naar Noorden om daar de strijd aan te binden met Sportief. Hoewel de Groen-witten het deze competitie niet al te best doen dienen de Woerdenaren op hun hoede te zijn. Aanvang half drie op Sportpark Govert van Tilburg aan de Floraweg.

Kamerik gaat op stap om Zevenhoven te bekampen Voor de mannen van Patrick de Ruijter zou een zege weer voor het nodige zelfvertrouwen kunnen gaan zorgen. Maar of Zevenhoven daaraan zo maar meewerkt, is de vraag. Aanvang half drie op het Sportpark van Zevenhoven aan de Stationsweg.