Logo Voetbal 6Voor SC Woerden staat er een ‘makkelijk’ duel op het voetbalmenu. Hekkensluiter Moerkapelle komt op de thee op het sportpark aan de Steinhagenseweg. Toch moet er gewaakt worden…

voor onderschatting en opletten voor Moerkapelle-spits Laurens Sluiter, die er al elf in het mandje heeft liggen. De aftrap staat gepland om half drie.

Linschoten en Siveo gaan een stevig onderonsje uitvechten op Sportpark Rapijnen aan de De Beide Vlooswijkenlaan. Na de oorwassing in Bodegraven zullen de withemden gebrand zijn op een zege, maar of Siveo zich weerloos naar de slachtbank laat voeren? Aanvang drie uur, onder leiding van scheids Wijnands.

Kamerik ontvangt in eigen huis koploper NSV ’46 uit Noorden, ok geen misselijke klus. De Noordenaren zijn de laatste tijd wat in mindere doen, maar om hun promotiekansen te bewaren zullen ze de thuisclub aan hun zegekar willen binden. Aan Kamerik om dat te vermijden. Drie uur – Sportpark Mijzijde – Overstek.

Rode lantaarndrager Marken is gastheer van Sportlust. Na de knullige en onverwachte nederlaag van verleden week een tegenstander om het zelfvertrouwen bij de Rood-Witten wat op te vijzelen. Om half drie start de pot onder leiding van scheids Vreeswijk op Sportpark Marken aan de Walandweg.