Logo Voetbal 3SC Woerden krijgt bezoek van Zevenhoven. Een pitte tegenstander die echter op een gepast afstand van de Blauw-witten staan. Na het gelijke spel in Polsbroek is een overwinning…

noodzakelijk wil men blijven meestrijden om de titel. Scheidsrechter Oosterveer laat om half drie aftrappen op het sportcomplex aan de Steinhagenseweg.

Kamerik kan de borst nat maken tegen de mannen van SPV uit Polsbroek, die er niet te beroerd voor zijn om de Kamerikers beentje te lichten. De Polsbroekers bungelen onder aan de ranglijst, dus … Aanvang van de pot is half drie op Sportpark Mijzijde aan de Overstek.

Sportlust treedt aan in Wilnis voor de streekderby tegen de plaatselijke CSW. Na de miskleun vorige week tegen Xerxes een wedstrijd om het ietwat gehavende blazoen weer wat op te frissen. Scheids Westland wil graag om half drie beginnen op het CSW Sportpark aan de Pieter Joostenlaan.

De absoluter topper is zaterdagmiddag de ‘clash’ tussen kampioenskandidaat en virtueel koploper Aarlanderveen en het Zegveldse Siveo. Kunnen de Geel-blauwen van trainer Bjorn van Muylwijk opnieuw fungeren als reuzendoder? Vanaf half drie op Sportpark Polderpark aan de Aarlanderveenseweg.