Logo voetbal 11De spannendste affiche op de Woerdens voetbalkalender voor zaterdagmiddag is zonder enige twijfel de de broederstrijd op sportpark De Beemd in Zegveld tussen Siveo en het…

bezoekende Linschoten. De mannen van Bjorn van Muylwijk hebben vorige week de eerste punten binnen gehengeld en het sterrenensemble van Ben Rietveld keerde met een duidelijke nederlaag met de staart tussen de benen terug uit Woubrugge. Het kan daarom een spannend potje worden, ook gezien de gezonde rivaliteit tussen de beide clubs. Scheids Verhoef leidt de confrontatie, die om half drie van start gaat.

SC Woerden gaat op de thee in Moerkapelle. Er zit wat ruis op de lijn bij de blauw-witten, die weliswaar nog niet verslagen zijn maar ook de volle mep aan punten niet heeft opgehaald. Dus een zege is welkom/noodzakelijk wil men de kans op promotie in leven houden. Half drie starten de teams op het Sportpark De Wilde Veenen aan de Windvaan.

Kamerik reist af naar Noorden waar NSV de mannen van Patrick de Ruijter opwacht. Kamerik zit in een klein overwinningsflow die ze graag willen behouden. Dat moet gebeuren vanaf half drie op het Sportpark De Koet aan de Gerberastraat.

Sportlust ontvangt Marken. De voormalige vissers uit het dorp aan de Zuiderzee spelen een wel heel bescheiden rol als rode lantaarndrager. Dus vanaf half drie wordt het prijsschieten op sportpark Cromwijk door de Rood-witte koploper, want het doelsaldo is aan het eind van de rit misschien nog doorslaggevend.