Logo AftrapSC Woerden blaak, na de riante zege van vorige week, van het zelfvertrouwen en de Blauw-Witten gaan om half drie aantreden bij en tegen Floreant. De bomenkwekers, die ook hun…

eerste wedstrijd in winst wisten om te zetten, moeten verslagen worden om de koppositie op de ranglijst te behouden. Voor in de tomtom: Sportpark Floreant, Hoogeveenseweg, Boskoop.

Siveo krijgt na de valse start van vorige week De Rijnstreek uit Nieuwerbrug op de thee. De Bruggenaren versloegen zeer verrassend Zevenhoven en dus is Geel-blauw gewaarschuwd. Om half drie wordt er begonnen op Sportpark De Beemd aan de Milandweg in Zegveld.

Sportlust krijgt Te Werve uit Rijswijk op bezoek. Een nieuwe enigszins onbekende tegenstander voor de Rood-Witten, die aan de zegekar dient te worden gebonden. Om half drie op sportpark Cromwijck gaan de mannen van coach Wim van ‘t Westeinde aan de klus beginnen.

Voor Kamerik staat de – niet eens zo verre – uitwedstrijd tegen het Bodegraafse Rohda ’76 op de rol. Na de ietwat geflatteerde nederlaag van vorige week, weten de Kamerikers nu dat een wedstrijd anderhalf uur en meestal een beetje duurt. Om half drie vangt de strijd aan op Sportpark Broekvelden in Bodegraven.