Logo Voetbal 6Voor komende zaterdag staat er in Zegveld een thuiswedstrijd op de rol en dat is dan tegelijk ook een aantrekkelijke. Siveo neemt het op Sportpark De Beemd aan de Milandweg…

op tegen ‘de-niet-zover-buurman’ Zwammerdam. Scheids Luiken heeft de leiding bij dit duel dat om half drie gaat beginnen.

Sportpark Molmhoek aan de Mijdrechtsedwarsweg in Vinkelveen is zaterdagmiddag vanaf half drie het strijdtoneel van de derby tussen Hertha en Kamerik. De Kamerikers hebben welgeteld pas één schamel puntje in de competitie weten te veroveren, dus is het tijd voor meer. Herta doet het nog slechter, die staan nog op de hatelijke nul. Het zal dus spannend worden. Scheidsrechter Hornes zal fungeren als leidsman.

Koudekerk is gastheer voor Linschoten, die de punten goed kunnen gebruiken. Dat zullen de Koudekerkers niet zo maar toelaten, want dan wordt de kloof naar koplopers Lugdunum nog groter. Ook hier zal het er dus om gaan spannen. Scheids Verhoef zal vanaf half drie zijn handen vol hebben aan het duel op Sportpark Gruttolaan in Koudekerk.

Sportlust gaat op de thee bij het ARC van coach Frank Bloemheuvel. De Alphenaren wippen bij een overwinning over de rood-witten heen, maar die zijn van plan dat niet te laten gebeuren Plaats van handeling: half drie op Sportpark Zegersloot aan de Olympiaweg en scheids Dam hanteert de fluit.