Logo Voetbal 6Sportlust’46 reist naar de Hoge Bomen om de strijd aan te gaan tegen Westlandia en was nog nooit te gast bij de Naaldwijkers. Als promovendus staat Westlandia slechts één plaats…

hoger dan de Rood-witten, maar dat is alleen op basis van het verschil van één goal. Als de weergoden het toelaten, zal scheids Ebink om half drie het beginsignaal geven.

Zwammerdam en Linschoten starten zaterdag om half drie onder leiding van scheids Hilgersom hun strijd. Na de eclatante zege op Alphen in de beker zitten de Linschotenaren niet zonder zelfvertrouwen. Het sportpark aan de Spoorlaan is het strijdtoneel.

Kamerik wacht zaterdagmiddag om drie uur op het nog puntloze De Rijnstreek uit Nieuwerbrug. Nu is de plek van Kamerik er ook niet een om direct maar over naar huis te schrijven. Welgeteld twee schamele punten staan de Kamerikers boven de Bruggenaren. Scheids Maurits is op Sportpark Mijzijde aan de Overstek de leidsman.

Sportpark Groene Zoom aan de Buitenomweg is de arena waar CVC Reeuwijk en het Zegveldse Siveo ’60 hun onderlinge confrontatie afwerken. Zaak voor de geel-blauwen van coach Verrips om weer eens een puntje (drie mag ook!) te pakken. Vanaf half drie is scheids Opdam aldaar de baas.