Logo Voetbal 6Na de terechte nederlaag in en bij Schalkwijk moet VEP trachten zich op eigen veld te herpakken tegen ‘t Goy, een dorp binnen de gemeente Houten. Het aantal tegendoelpunten in…

de laatste twee wedstrijden (negen!) is reden tot enige zorg. De bezoekers hebben één puntje minder dan het zwart-witte keurkorps van trainer/coach Reinier van der van Leij. Als er in de VEP-defensie orde op zaken wordt gesteld, dan is er kans op herstel zeker aanwezig. Aanvang om twee uur op sportpark Cromwijck, onder leiding van scheids Yildirim.

In Hooglanderveen wordt afgetrapt voor de wedstrijd tussen de plaatselijke trots en SC Harmelen. Hoewel de Hooglanderveenders vorige qeek nog duidelijk afrekenden met de voetballers uit Vleuten, staan ze toch een achttal punten achter op de formatie van René van de Kooy en dus volgens de ranglijst-journalistiek te doen moeten zijn. Zeker na de zwaarbevochten en nipte zege op Nieuw Utrecht is er volop vertrouwen bij Geel-Zwart. Onder leiding van scheids Smit gaat de strijd om twee uur van start op het sportpark, genoemd naar een van de cluboprichters Willem Tomassen, aan de Heideweg in Hooglanderveen.