Logo Voetbal 6Voor zondagmiddag, aanvang drie uur staat op het overbekende sportpark Bijleveld aan de Sportlaan voor de Sportclub Harmelen het streekduel tegen Voetbalvereniging IJsselstein op…

het programma.

De Geel-zwarten van de coaches René van der Kooij en Willem Minnen wonnen, zij het nipt, maar toch mooi van Abcoude FC De IJsselsteiners daarentegen begonnen in eigen huis met een kansloze nederlaag tegen NVC uit Naarden, dus die zijn op revanche uit. De Harmelenaren zijn gewaarschuwd en een gewaarschuwd man telt voor twee.

Na het begin met een vrije dag, start de competitie voor VEP met een uitwedstrijd in Utrecht tegen VSC. Misschien een onbekende naam, maar die schijn bedriegt. VSC staat voor: Velox/SSVU/ Celeritudo. De bekendste naam is Velox, de club waar Willem van Hanegem ooit begon.

De Utrechters zijn de competitie begonnen met een 3-1 nederlaag in de derby tegen De Dreef. Over de krachtsverhoudingen, in deze voor de Woerdens zebra’s vreemde omgeving, valt nog weinig te zeggen.  Waarschijnlijk zal VEP het tegen VSC niet gemakkelijk krijgen. Aanvang twee uur op het Sportpark aan de Koningsweg.