Logo AftrapGaat VEP – Rivierwijkers zondag door, dan is het voor de waarschijnlijk kleumende toeschouwers te hopen dat de twee teams zorgen voor hartverwarmend voetbal. De gasten uit Utrecht…

staan een punt boven VEP, met een wedstrijd meer gespeeld. De kans voor de thuisclub om een plaatsje te stijgen en zich tevens te revancheren voor de matige resultaten in de afgelopen weken. Overigens zijn de Zwart-Witten er na vijftien wedstrijden nog niet in geslaagd om één keer gelijk te spelen. Het is steeds vriezen of dooien, heel toepasselijk voor komende zondag. Op Sportpark Cromwijck laat scheids Floor om twee uur aftrappen.

Voor komende zondag staat er om twee uur op de Amsterdamsestraatweg in Utrecht ook een op voorhand hele leuke pot voetbal op het programma. Op het gelijknamige sportpark neemt het overbekende Elinkwijk het op tegen de Geel-zwarte formatie van SCH. Een duel waar de vonken van af kunnen schieten en na de zure en minimale nederlaag tegen koploper NVC een uitgelezen wedstrijd voor de Harmelenaren om het lichtelijk geschonden blazoen weer wat verder op te poetsen. Scheids Robbie Tiesinga zal zijn handen vol hebben aan deze kluif.