Logo AftrapDe thuiswedstrijd van SCH tegen laagvlieger FC Weesp staat komende zondag volledig in het teken van eerherstel voor de geel-zwarte formatie van RenĂ© van de Kooij. Na de afgang…

en het pak slaag van vorige week tegen het Utrechtse Elinkwijk kan het niet anders dan dat de bezoekende formatie uit Weesp, onder leiding van trainer Mario Rijnsburger daar de noodlottige dupe van wordt. Wie het eerherstel wil bijwonen, dient zich voor twee uur te melden op het Sportpark Bijleveld aan de Harmelense Sportlaan, want dan laat scheids Koet het beginsignaal klinken.

De laatste zege van VEP is al weer van enige tijd geleden. Komende zondag gaan de Zwart-witten van interim-trainer Rob Veelenturf op bezoek bij Aurora in Werkhoven en hopelijk dit keer op volle oorlogssterkte. Middenmoter Aurora heeft twee punten meer dan de Zwart-Witten, maar ook drie wedstrijden minder gespeeld. Op eigen veld won VEP met 4-2 van de ploeg van trainer Henne Florie. Opvallend: Aurora pakte in eigen huis slechts vijf van de verzamelde achttien punten. Aanvang om twee uur op sportpark Hoog Weerdenburg aan de Weerdenburgselaan. Scheidsrechter van dienst: Zammouri.