Logo Voetbal 2Na de nederlaag bij Taurus krijgt VEP de kans zich te herstellen. Op Sportpark Cromwijck is Leidsche Boys de tegenstander. De bezoekers huizen in de staart. Het blijft altijd oppassen, maar een…

geconcentreerd VEP moet in staat zijn drie punten rijker te worden. Onder leiding van scheids Broere wordt er om twee uur begonnen.

SCH kruist de degens met de RK-sportvereniging Door Combinatie Groot (DCG). De Amsterdammers staan er niet echt florissant bij op de ranglijst, dus de volle buit moet mogelijk zijn. Scheids Wateler fluit voor de eerste maal op Sportpark Bijleveld aan de Sportlaan om twee uur.

Hopelijk kan ook SC Woerden voor de competitie in actie komen. Het vertrouwen na de winst in de oefenwedstrijden tegen de amateurs van Feyenoord (3-0) en hoofdklasser JOS Watergraafsmeer (2-1) is flink gestegen. De competitie is echter iets anders. De focus is gericht op VELO, de nummer drie van de ranglijst. De club uit Wateringen met meer dan 1000! leden staat in de tweede periode gedeeld bovenaan. Om in veiliger oorden te komen zou het mooi zijn als de Blauw-witten een mooi resultaat boeken. Scheids Post laat om twee uur op het Sportcomplex aan de Noordweg aftrappen.