Logo Voetbal 6Medekoploper SC Woerden krijgt zondagmiddag om twee uur in eigen huis op de Steinhagensweg visite van De Goudsche Cricket & Football Club Olympia – sinds 1886. De Gouwenaars zijn matig…

gestart in de competitie – één uit twee – dus de rood-zwarten willen de punten graag mee nemen naar de stroopwafelstad.

SCH’44 komt zondagmiddag op Sportpark Bijleveld aan de Harmelense Sportlaan om twee uur in actie tegen ook een “oude knakker in voetballand”, het nog puntloze Amsterdamse Quick 1890 AFC. Gezien de stand op de ranglijst zou het moeten kunnen voor de mannen van René van de Kooij.

Na de bemoedigende competitiestart van VEP, met twee overwinningen, is DIOS uit Nieuw-Vennep de volgende opponent. Na de 2-5 nederlaag tegen Floreant (inmiddels twee keer ruim gewonnen) versloeg DIOS afgelopen zondag in Kudelstaart RKDES met 2-3. Kort voor tijd leidde DIOS met 1-3. Via een penalty tegen werd het nog even spannend. De winst kwam tot stand onder meer dankzij de snelheid van de DIOS voorhoede. De bezoekers maakten counterend goed gebruik van de ruimte. Een volgende test voor VEP. Aanvang twee uur op sportpark Cromwijck.