Logo Voetbal 6De mannen van Sportclub Harmelen ontvangen om twee uur op het vertrouwde Sportpark Bijleveld aan de Sportlaan een concurrent voor der derde stek op de ranglijst, de Rooms-…

Katholieke Sport Vereniging Pancratius uit het Noord-Hollandse Badhoevedorp. Best een lastig klusje dus, maar geel zwart heeft wel voor veel heter vuren gestaan. De ‘man in het zwart’ is scheids Schipper.

Vooruitlopend op de confrontatie met een van de koplopers, Leonidas, wacht SC Woerden twee thuiswedstrijden tegen ploegen uit de onderste regionen, te beginnen met CVV  Zwervers uit Capelle aan den IJssel. De komende twee weken kan (en wellicht) moet er dus afstand worden genomen van de ‘vervelende’ plaatsen in de ranglijst. Twee uur start de pot op de Steinhagenseweg en de scheids Van der Kraan is de leidsman.

Wil VEP in de race blijven voor promotie, dan is komende zondag winst tegen Delfia wel zo handig. Koploper ASW uit Waddinxveen heeft zes punten meer en zal zich waarschijnlijk niet verslikken in Moordrecht. In Delft hielden de ploegen elkaar in evenwicht. Onderschatting van de bezoekers – huizend in de middenmoot – is niet aan de orde. Aanvang twee uur op sportpark Cromwijck onder leiding van scheids Lindhout.