Logo Voetbal 3Voor de voetballers van SC Harmelen wacht in eigen huis een op papier ‘makkelijk’ duel tegen laagvlieger United/DAVO. Na het zuur van de afgelopen weken kan zondag het…

zoet der overwinning weer goed smaken. Achter de nul houden, voor er één of twee inprikken en de drie punten zijn binnen. Om twee uur laat scheids Broers op sportpak Bijleveld aftrappen.

De Zwart-witten van VEP gaan op bezoek bij het niet al te ver uit de slinger liggende Altior in Ter Aar. Beide teams doen niet veel voor elkaar onder, al zijn de de voorwaartsen van Altior een stuk productiever dan die van VEP. Scheids Van Vliet vangt de strijd aan om twee uur op het sportcomplex aan het Altiorplein.

Voor SC Woerden staat er een pittige tegenstrever op de rol in de vorm van Alphense Boys. De ploeg van trainer Aad van den Berg en assistent Eli Wattimury staan weliswaar vijf punten achter op de Rotterdamse koploper Leonidas, maar zijn zeker nog niet uitgeschakeld voor de titel. Dat is de SC Woerden wel en die kan dus vrijuit voetballen. Scheids Tiesinga blaast op de Steinhagenseweg om twee uur voor de star van de streekderby.