Logo Voetbal 6 Gemakkelijk zal het voor VEP niet worden in Nieuw Vennep. Na het verlies tegen Roodenburg moeten de Zwart-witten zich hervinden bij DIOS. Een tegenstander die op plek…

twee staat en waarvan thuis werd verloren. Om bij te blijven kan VEP zich geen nederlaag veroorloven. Scheids Buitenman is vanaf twee uur de baas op Sportpark Jan Schram aan de Dotterbloemstraat.

Het Amersfoortse Quick 1890 AFC is de gastheer voor SCH. Om twee uur blaast scheids Van Kampen op Sportpark Dorrestein aan de

Dorresteinsesteeg voor het begin. De club uit de Keistad bungelt onderaan de ranglijst, maar onderschatting mag Geel-Zwart niet overkomen.

SC Woerden gaat op bezoek bij een oude bekende: Olympia in Gouda. De Gouwenaars staan slecht één puntje voor op de Blauw-witten, dus zijn er winstkansen voor de bezoekers. Scheids Van Dokkum start op het complex aan de Bodegraafsestraatweg om twee uur. Overigens nog een leuk weetje: de clubkleuren van Olympia zijn van origine ook blauw-wit, maar in 1921 gaat Olympia een fusie aan met TOP, een andere Goudse voetbalclub. Bij deze fusie wordt afgesproken dat de tenuekleuren van TOP (rood-zwart) worden overgenomen, maar de dat naam Olympia blijft gehandhaafd.

Foto: Website Olympia
clubhuis2