Logo AftrapHet wordt zaterdag weer een spannend middagje. SC Woerden start met een thuiswedstrijd tegen buur De Rijnstreek uit Nieuwerbrug. Het voordeel van dit soort wedstrijden is dat de…

reiskosten de pan niet uit reizen. De wedstrijd begint om half drie op het SC Woerdens-complex aan de Steinhagenseweg en de fluitist is scheids Kuil.

Op Sportpark Mijzijde aan de Overstek zullen de sportieve spaanders er waarschijnlijk ook wel afvliegen, want Kamerik is gastheer voor de bezoekers uit Linschoten. Vanaf half drie dient scheids Van Diest in de gaten te houden of beide ploegen zich wel aan de spelregels houden.

Sportlust gaat ook een heet middagje tegemoet. Voor de rood-witten staat niet alleen de streekderby tegen ARC op de rol, maar ook de strijd om de leiderspositie op de ranglijst. Voor de uit-supporters een makkie, want de wedstrijd wordt vanaf half drie gespeeld op Sportpark Zegersloot aan de Olympiaweg.

Rohda uit Bodegraven ontvang de voetballers van het Zegveldse Siveo. De mannen van Bjorn van Muylwijk zijn de laatste tijd weer in wat betere doen, maar de Bodegravers zitten met maar twee puntjes minder op het vinkentouw. Scheids Dijkhuizen is van plan om om half drie te beginnen op Sportpark Broekvelden aan de Broekveldselaan.