Logo Voetbal 3 SCH is gastheer van het roemruchte Kampong uit Utrecht. SV Kampong is de grootste omni-sportvereniging van Nederland met meer dan 5.000 leden.

In 2017 wordt het 115-jarig bestaan gevierd, een club dus met een zeer rijke historie. Voetbal, cricket, hockey, squash, tennis en Jeu de Boules zijn de sporten die zowel op top- als op recreatief niveau worden beoefend. Het keurkorps van René van de Kooij is bijna ‘verplicht’ te winnen, wil men de top van de ranglijst niet uit het oog verliezen. Om twee uur blaast scheids Koet voor de aftrap op Sportpark Bijleveld aan de Sportlaan in Harmelen.

Foto: Website SCH
Het keurkorps van René van der Kooij
sch

 

Na de zwaar bevochten 3-2 overwinning van vorige week op ‘t Goy vervolgt VEP de competitie met een uitwedstrijd tegen en in Odijk. De thuisclub huist in de staart van de ranglijst. Het door veel blessures en andere problemen geplaagde ploeg van Reinier van der Leij  heeft het daardoor bij iedere tegenstander lastig, dus ook bij Odijk, dat vorig seizoen op de achtste plaats in de eindrangschikking eindigde. Het duel begint zondagmiddag om twee uur aan het Singelpark in Odijk en staat onder de bezielende leiding van scheids Landzaat.