Logo voetbal 11Deze week weer een volledig voetbalprogramma en dat betekent voor Sportlust de komst van laagvlieger, de Scheveningse VoetbalCombinatie, SVC’80. De fusieclub uit het…

voormalige vissersdorp kan de punten meer dan gebruiken, maar dat kunnen de rood-witten ook. Een leuk klusje voor scheids Germ, die op Sporpark Cromwijck om half drie laat beginnen.

Kamerik gaat op de thee bij het Alphense Alphia. De blauw-zwarten van coach De Ruijter zitten in een kleine flow, dus de kans op weer drie punten is aanwezig. Om half drie wordt er onder leiding van scheids Verrips afgetrapt op Sportpark De Bijlen aan de Sportlaan.

Siveo wacht de thuiswedstrijd tegen Zevenhoven. Een cruciaal gevecht om de punten dat gewonnen dient te worden om het spook, dat degradatie heet, te ontlopen. Op Sportpark De Beemd aan de Milandweg zal het vanaf half drie er om gaan spannen, onder leiding van scheids Durgunsu.

Scheids Kaijen is zaterdagmiddag Sportpark Rapijnen aan de Beide Vlooswijkenlaan om drie uur de leidsman bij Linschoten tegen Floreant. Ook voor de withemden van Cor Stoof is het binnenharken van punten een absolute ‘must’ om boven de gevaarlijke streep te blijven, maar denk niet dat de bomenkwekers uit Boskoop dat zo maar toelaten.