Logo AftrapVoor het Zegveldse Siveo wacht zaterdagmiddag om half drie de uitwedstrijd tegen de Leidse StudenSportVereniging. De in degradatiestrijd – met Linschoten en Zevenhoven –…

verkerende geelhemden van coach Verrips moeten met de drie punten naar huis komen, wil men de rechtstreekse degradatiedans ontspringen. Scheids Turk is de leidsman op Sportpark Kikkerpolder II aan de Oegstgeesterweg.

Sportlust krijgt voor de zoveelste keer deze competitie voor een moeten-winnen-wedstrijd voor de kiezen. Willen de mannen van Wim van ’t Westeinde mee blijven doen, dat is puntverlies absoluut uit den boze. De andere titelkandidaten hebben op papier en gezien de ranglijst een iets mindere tegenstander. De Rotterdamse tegenstander XerxesDZB is een taaie, die zich niet zomaar laat wegspelen, dus dat wordt spannend om half drie op Sportpark Faas Wilkes aan de Igor Stravinskisingel. Scheids: David Vriesenga.

Moerkapelle heeft de loper uitgelegd voor de voetballers van Kamerik. Of dat na de ontvangst nog blijft, valt voor de mannen van Patrick de Ruijter te betwijfelen. De Moerkappellenaren hebben de punten ook nodig dus kan het een fel potje worden. Van scheids Van Bodegom wordt verwacht het spul in goed banen te houden vanaf half drie op Sportpark De Wilde Veenen aan de Windvaan.