Logo Voetbal 8SCH’44 speelt zondagmiddag de thuiswedstrijd tegen NVC, de Naarden Vesting Combinatie, om de baard van de keizer. Door de wat tegenvallende resultaten van de…

laatste weken lijkt de animo bij de geel-zwarte brigade René van der Kooij ook wat gezakt.
Scheids Breedijk begint om twee uur op het Sportpark Bijleveld aan de Sportlaan in Harmelen.

SC Woerden krijgt zondagmiddag de voetballers van het onderaan de ranglijst bungelende TAC’90 uit Den Haag over de vloer, ontstaan door een fusie tussen twee Hindoestaanse verenigingen: Takdier Boys en Amar Deep Combinatie. De club staat er, mede door een vijf puntenaftrek wegens de molestatie van de scheidsrechter bij Alphense Boys, niet echt rooskleurig voor. Scheids Koene begint op het sportpark aan de Steinhagenseweg om 14.01 uur, omdat er eerst een minuut stilte in acht wordt genomen ter nagedachtenis aan de overleden ere-voorzitter Jan Wahl.

SVH, sportvereniging Halfweg uit Den Haag is de gastheer voor VEP. De Zwart-witten van Reinier van der Leij hebben op papier de beste kansen, maar of die tot punten gaan leiden is nog maar de vraag. Scheids Dogterom gaat om twee uur de boel in gang zetten op het Sportpark Wateringse Veld aan de Noordweg 74 in Den Haag.