Logo Voetbal 6Sportlust krijgt zaterdagmiddag een heel behoorlijke kluif te verwerken. Om half drie komt op sportpark Cromwijck de nummer drie uit de Eerste Klasse B op bezoek. Het Brielle van…

Ben Spork zal zich de kaas niet van het brood willen laten eten, terwijl de rood-witten vol voor de overwinning zullen gaan. Scheids Akkaya moet het duel in goede banen leiden.

Linschoten krijgt visite van de Leidse Studenten Voetbal Vereniging. Willen de mannen van Cor Stoof buiten de greep van het degradatiespook blijven, dan dienen vanaf drie uur de drie punten op sportpark Rapijnen te blijven. Fluitist: Moussaoui.

De voetballers van Kamerik en van Polsbroek en Vlist kruisen om drie uur op het Sportpark Mijzijde aan de Overstek de degens. De Kamerikers moeten onderhand punten gaan verzamelen, want het ene puntje tot nu toe is te schamel. Scheids Ter Heide is de referee van dienst.

Het Zegveldse Siveo moet rode lantaarndrager Schoonhoven van het lijf zien te houden, in een zespuntenduel. Scheidsrechter Obradovic zal al zijn kwaliteiten moeten aanwenden om de strijd op Sportpark Het Hofland aan de Nieuwe Singel in de Zilverstad tot een goed einde te brengen.