Logo Voetbal 6Voor Sportlust waren vorige week de druiven in Delft erg zuur. Vitesse schoot de titelaspiraties van de Rood-witten aan diggelen. De enige kans op promotie is via derde periode.

Daarin moet Sportlust vier clubs voor zich dulden. Eén van die clubs is Westlandia, dat op bezoek komt. Dat gaat er dus om spannen op sportpark Cromwijck, waar scheids Van der Perk om half drie laat beginnen.

Kamerik gaat op visite bij ‘buur’ De Rijnstreek. Na een dramatisch verlopen eerste seizoenshelft, waarbij slechts drie punten zijn behaald, heeft Kamerik hard gewerkt om de eerste overwinning te boeken. Toen die er eenmaal was, volgden er meer zeges. Hierdoor staat de ploeg op een plek in de derde periode, die recht geeft op deelname aan de nacompetitie. Onder leiding van scheids Van Valen zal op het sportpark aan de Nieuwerbrugse Weijpoort de strijd om half drie losbranden.

Voor het Zegveldse Siveo heeft de competitieleider de confrontatie tegen CVC Reeuwijk voor zaterdag op de agenda gezet. Voorwaar geen gemakkelijke klus, want de Reeuwijkers werden vorige week op eigen veld nog wel afgedroogd door Schoonhoven, die er zes in het Reeuwijkse mandje kegelde, dus die willen wel. Half drie start de pot op sportpark De Beemd aan de Milandweg met medewerking van scheids Van de Born.