Logo Voetbal 6Sportlust gaat zaterdag 1 april – in navolging van de Watergeuzen – proberen Brielle te veroveren. Na het gelijke spel van de vorige week tegen laagvlieger Neptunus zal een…

overwinning wel weer lekker smaken. Sportlust moet richting plaats twee, die mogelijk nog recht geeft op de nacompetitie. Voor de meereisfans: wel op tijd vertrekken, want scheids De Haan laat al om half een aftrappen op het sportpark van Brielle aan het Geuzenpark in Vierpolders.

Siveo is zaterdagmiddag gastheer voor de blauw-witte formatie van trainer/coach Wim Eilander van en uit Schoonhoven. Op sportpark De Beemd zal het voor Geel-Blauw opdracht zijn om de Zilverstedelingen te verslaan, om zo het degradatiespook iets verder uit de buurt te voetballen. Met veel strijd en inzet zou dat moeten kunnen lukken. Scheids Verhoeff begint om half drie aan de Milandweg.

Voor het eveneens in de onderste regionen verkerende Kamerik geldt hetzelfde: winnen is noodzaak. Nu lijkt de opponent van zaterdag, SPV ’81 uit Polsbroek, een te nemen vesting, maar of dat ook bewaarheid wordt is pas bekend als de ontmoeting is afgelopen. Eerst maar eens beginnen: half drie op het sportpark aan de Noordzijdseweg en de leidsman is scheids Sturz.