Logo Voetbal 6Na de nederlagen tegen SV Zeist en koploper De Dreef is het duidelijk dat VEP (voorlopig) niet omhoog moet kijken. Voor komende zondag staat een bezoek van Aurora uit Werkhoven…

op het programma. Nog ongeslagen, na twee keer 1-1 tegen Odijk en HDS en een 1-2 zege bij UVV. Afgelopen zondag leidde Aurora tot in blessuretijd met 0-1, maar zag het HDS toch nog langszij komen. Een hopelijk weer (bijna) volledig VEP kan met winst goede zaken doen en afstand nemen van de staartgroep. De match onder leiding van scheids De Jager start om twee uur op Sportpark Cromwijck. 

De Geel-Zwarten uit Harmelen gaan na hun fraaie 5-2 zege tegen het Utrechtse PVC, op zoek naar kampioenspunten op weg naar FC Weesp. Vooralsnog gaat het crescendo met de mannen van René van de Kooij. De volle buit tot nu toe en dat kan na zondag ook zo blijven, mits SCH vanuit Weesp met de moppen en de punten in de tas naar huis komt. Om twee uur start de pot op het Sportpark aan de Papelaan in Weesp, onder leiding van scheids Erdogan.