Logo Voetbal 9VEP wacht zonder al te veel onderschatting een op papier ‘makkelijke’ tegenstander. Het al bijna vanaf het begin onderaan de ranglijst fladderende Gol Sport uit Leiden komt naar…

Sportpark Cromwijck om te kijken of er wat te halen valt. Het bezoek aan de Leidenaren werd door VEP met een 4-0 zege afgesloten. De wedstrijd begint om twee uur en scheids Fraenk is de leidsman.  

SC Woerden gaat op bezoek in Leiden. Daar wacht de nummer drie van de ranglijst, Boshuizen. Om de titel doen beide ploegen niet meer mee, maar de clubeer staat nog wel. Zeker voor de blauw-witten van Roy Versluis, die waardig afscheid gaan nemen van het zondagvoetbal en zich geen nederlaag willen laten aansmeren. Om twee uur start de pot op de Boshuizerkade in de Sleutelstad. Scheids Rampersad geeft leiding aan het duel.

De Geel-Zwarte brigade van SCH’ 44 dient zondagmiddag om twee uur paraat te staan op het veld van DSOV in het Noord Hollandse Vijfhuizen. De Harmelenaren zijn inmiddels afgezakt van een serieuze titelkandidaat tot een grijze middenmoter en dat zou hun eer te na moeten zijn. Scheids Evers komt de boel in de gaten houden vanaf twee uur op Sportpark Zijdewinde.