Logo Voetbal 6SC Woerden begint zo langzamerhand aan de afscheidstournee uit het zondagvoetbal. Nog vier wedstrijden resten de blauw-witten en dan valt het doek. Komende zondag ontvangt de ploeg van scheidend…

trainer Roy Versluis als eerste van het kwartet om twee uur op eigen veld De Rotterdamse Leeuw (DRL). Als het duel onder leiding van scheids Mares wordt gewonnen is er geen vuiltje meer aan de lucht.

Geel-zwart uit Harmelen is zondag gastheer voor de bezoekers uit en van Abcoude dat welgeteld één plek hoger met slechts twee punten meer dan de Harmelenaren de zesde plek van de ranglijst in bezit hebben. Een mooie gelegenheid om door middel van een overwinning een plekje te stijgen. Scheids Reingoud laat op Sportpark Bijleveld aan de Sportlaan om precies twee uur aftrappen.

De voetballers van VEP hoeven zich zondag niet druk te maken om een voetbalwedstrijd. De voetbalbond heeft voor de Zwart-witte equipe van Reinier van de Leij geen wedstrijd vastgesteld. En dat is eigenlijk wel jammer, want VEP blaakt van het zelfvertrouwen na die formidabele zevenklapper van de vorige week tegen GOL Sport.