Logo Voetbal 4Kampioenskandidaat AGB uit Amsterdam is komende zondagmiddag vanaf half drie de gastheer van SCH uit Harmelen. Voor de Amsterdammers die na een zege met zes punten…

voorsprong en nog twee te gaan zo goed als zeker van de titel zijn, misschien een makkie, maar Geel-Zwart laat het kaas niet zomaar van het brood eten. Scheids Van Kampen is de leidsman op Sportpark Ookmeer aan de Abe Lenstralaan.

VEp start zondag de spelersbus voor de reis naar Moordrecht. De defensie van de thuisclub geeft met 87 doelpunten tegen niet echt blijkt van hechtheid. Voor de aanvallers van VEP een kolfje naar de hand. Ook gezien de stand op de ranglijst wordt het een zege voor de zwart-witten. Scheids Lamberts zet om twee uur de boel in gang op Sportpark Het Lage aan de Sportlaan.

Voor SC Woerden zit het er na zondagmiddag uit tegen Poortugaal voor een groot deel op. Daarna volgt nog de uitwedstrijd tegen Nieuwerkerk en de thuiswedstrijd tegen OOV uit Oostvoorne, waarna de blauw-witten zijn uitgevoetbald op zondag. Wie wil gaan kijken: scheids Wagner begint om twee uur op sportpark De Waard aan de Albrandswaardseweg.