Logo Dorpstraat HarmelenDe vluchtheuvels in de Dorpsstraat in Harmelen worden beter zichtbaar gemaakt. Reden is dat er de afgelopen tijd meerdere ongelukken zijn gebeurd doordat auto’s en vrachtwagens…

de vluchtheuvels in het donker en zeker bij mist over het hoofd zagen. De vluchtheuvels en de andere verkeersbelemmerende maatregelen in de Dorpsstraat zouden er voor moeten zorgen dat touringcars en vrachtwagens de Dorpsstraat mijden.

Toch rijden er nog steeds vrachtwagens door de versmalde Dorpsstraat en hebben de chauffeurs dan de grootste moeite om hun vrachtwagens zonder schade door/langs alle obstakels te sturen. Om het vrachtverkeer uit Woerden en vanaf de Ir. Enschedeweg nog beter te weren uit de Dorpsstraat denkt het college van Woerden over het beter aangeven van de route naar de A12 bij de blauwe brug tegenover het woon- en zorgcentrum Rijnhoven. Vrachtwagens die deze veel betere route niet kennen rijden nu nog vaak gewoontegetrouw door de Dorpsstraat richting De Meern om daar pas de A12 op te gaan.