Logo Vriendenschaar De korfballers van Vriendenschaar uit Bodegraven togen zaterdag naar Vlaardingen om tegen Twist te spelen. Vorige week ging het eigenlijk al helemaal mis. WION – toen…

nog degradatiekandidaat – veegde Vriendenschaar in eigen hal van de vloer (12-20).Ook in Vlaardingen werd met 17-16 van Twist verloren en het degradatiespook zit Vriendenschaar nu dicht op de hielen. Opmerkelijk is hoe Vriendenschaar na een verbluffende start met drie overwinningen op rij toch nog zo’n vrije val meemaakt naar de onderste plaatsen.

Met nog twee lastige wedstrijden voor de boeg – ONDO thuis en Korbis uit – staat Vriendenschaar er zeer beroerd voor. En de vraag is, of het tweede-klasserschap in de zaal nog te redden is voor Vriendenschaar, als de ploeg het niet meer zelf in de hand heeft, mocht het in de laatste twee wedstrijden nog boven zichzelf uitstijgen. Een weinig te benijden opdracht voor scheidend coach Bert van Drongelen zijn ploeg nog voor die laatste twee wedstrijden zelfvertrouwen in te praten.

Foto: André van Egdom
Degradatiespook zit Vriendenschaar op de hielen
07 vriendenschaar