Logo VriendenschaarDe korfballers van Vriendenschaar hebben zich aardig in de nesten gewerkt. In de strijd om behoud van het 2e klasserschap in de zaal verloren de Bodegravers het cruciale…

degradatieduel tegen hekkensluiter Paal Centraal. De Delftenaren stuurden Vriendenschaar met de staart tussen de benen naar huis: 25-16. De nederlaag kan Vriendenschaar duur komen te staan. De ploeg van John van Duren is nu teruggezakt naar dezevende plaats en dat is een degradatieplek.

Weidevogels en Nexus hebben weliswaar op de vijfde en zesde plaats evenveel punten maar het onderlinge resultaat is in het nadeel van Vriendenschaar. Komend weekend speelt Vriendenschaar tegen WION. Winst op de Rotterdammers zou zeer welkom zijn. Nog belangrijker is een week later de thuiswedstrijd tegen Nexus, die Vriendenschaar met minstens zes doelpunten verschil moet zien te winnen.

KOAG leidt met 18 punten. Dat puntenaantal heeft ook CKV Reeuwijk. Bij gelijk eindigen trekt KOAG aan het langste eind door een beter onderling resultaat.