Logo Volleybal 2Waar buiten de temperatuur aan het dalen was, liep het kwik in de Thijs van der Polshal flink op tijdens de wedstrijd tussen de dames van Aircoheat VTC en de reserves van…

volleybalvereniging Utrecht. Ondanks het verzet van de Utrechtse dames bleven de punten in Woerden en werd er met 4-0 gewonnen.

Bij de start van de set werd al snel duidelijk dat er kansen waren voor Woerden, maar ondanks dat Utrecht zich verzette eindigde de eerste set in 25-22.
VTC Woerden begon de tweede set niet scherp, maar a vijf setpoints wist Woerden met 32-30 toch de set te pakken.
De derde set verliep gelijk op tot 17-17, maar door een ijzersterke serviceserie eindigde de set in 25-18 in Woerdens voordeel.

VTC Woerden had de wedstrijd al gewonnen, maar een vierde set winnen levert een bonuspunt op dus in totaal 5 punten. Het echte verzet van vv Utrecht was inmiddels wel gebroken, maar toch moesten de Woerdensen blijven werken voor de punten. Met veel enthousiasme, mooie passes waardoor elke aanvalster aangespeeld kon worden en een aantal belangrijke blokkeringen werd de vierde set gewonnen door VTC Woerden met 25-21.