Afgelopen zaterdag mochten de dames van VTC Woerden in eigen huis aantreden tegen het uit de eerste divisie gedegradeerde Inter Rijswijk. Hoewel beide teams aan elkaar gewaagd waren, trok VTC Woerden bij elke set telkens aan het kortste eind. De wedstrijd ging dan ook verloren met 0-4.

VTC was vanaf het eerste moment van de wedstrijd al scherp al snel op een voorsprong van 10-6, al maakte Inter Rijswijk het gaatje steeds kleiner. Bij een stand van 21-21 raakt VTC de voorsprong kwijt en moest de eerste set inleveren met 23-25.

Ook in set twee wist VTC op voorsprong te komen, maar moeten hun voorsprong prijsgeven aan een vechtend Inter Rijswijk. De thuisploeg kwam nog wel tot 22-22, maar toch gaat ook deze set verloren met 23-25.

De twee nipt verloren sets begonnen hun parten spelen bij de Woerdense ploeg. In de laatste twee sets slopen individuele foutjes de wedstrijd in en ook de positiviteit zakte weg. Kleine oplevingen in het team werden niet echt opgepikt, waardoor de Woerdense dames in de laatste twee sets meer tegen zichzelf speelden dan tegen de tegenstander. De derde en vierde set gingen ook verloren, beiden met een stand van 20-25.