Logo Volleybal VTCAIRCOHEAT/VTC Woerden heeft ook de derde competitiewedstrijd met dezelfde cijfers in haar voordeel beslecht. In sportcentrum Galgenwaard verzamelde de formatie van…

trainer/coach Krijn Verlek en Jos van der Pluijm vier punten tegen de reserves van volleybalvereniging Utrecht.

VTC en Utrecht maakten er een spannend schouwspel van. Geen van de teams dicteerde het spel, er ontspon zich dan ook een gelijkopgaande strijd in de eerste set. De thuisploeg bereikte als eerste de 20. Maar met het inbrengen Eline Duurkoop werd de achterstand echter omgebogen in een voorsprong en VTC Woerden uiteindelijk met 26-28 aan het langste eind trok.

In de tweede set gaven de teams elkaar opnieuw niet veel toe en kwam Utrecht in de slotfase weer op voorsprong, maar wederom slaagden de bezoekers er echter in de belangrijkste punten te maken: 23-25. De derde set was met 25-13 overduidelijk voor de thuisploeg, die ook steeds beter begon te spelen.

VTC liet zich er echter niet door van de wijs van brengen en herstelde zich in de vierde set. De ploeg kreeg op 22-24 het eerste wedstrijdpunt. Dat werd nog onbenut gelaten, maar het tweede wedstrijdpunt was wel raak: 23-25.