Logo Volleybal 2De volleybalsters van AIRCOHEAT/VTC speelden zaterdag in Woerden tegen Sovoco uit Soest. VTC begon sterk aan de wedstrijd. Tijdens de eerste set werd al snel duidelijk dat de sterke…

servicedruk een gevaar vormt voor de tegenstanders. Sovoco kwam nog wel terug van 17-12 tot 19-16 maar VTC haalde  de eerste set met 25-18 binnen. VTC begon de tweede set met een serie punten door de service van Marleen van Zelderen. maar daarna kreeg de Woerdense passlijn te maken met een goede service van de tegenstander. Door miscommunicatie in het veld tussen de teamgenoten, verloor VTC onnodige punten. Wat er ook geprobeerd werd Sovoco trok aan het langste eind en won de tweede set met 22-25.

VTC herpakte zich weer de derde set. Femke van Leeuwen liet zien hoe je punten moet scoren op het midden. Uiteindelijk werd de derde set binnen gesleept met 25-21. Vol goede moed werd er aan de vierde set begonnen. Ook in de vierde set liet VTC zien dat een goede service ervoor zorgt dat de tegenstander niet meer hun eigen spel kon spelen. Hierdoor won VTC de set met 25-16 en de wedstrijd met 3-1.