Logo Volleybal VTCAIRCOHEAT/VTC Woerden heeft voor een verrassing gezorgd door de volgende ronde van de nationale beker te bereiken. Het waren de eerste officiële wedstrijden van het…

nieuwe seizoen voor de formatie van het trainersduo Krijn Verlek en Jos van der Pluijm, die aan hun tweede seizoen in Woerden beginnen na eerder bij Volley Meerkerk ’95 samengewerkt te hebben.

De tweede divisionist versloeg in Groot-Ammers achtereenvolgens competitie tegenstander Van den Hengel/Sovoco met 2- 0, tweede divisionist HLB/Van Daal ook met 2-0 en de één niveau hoger uitkomende thuisploeg, VC Wik met 2-1.

“De grootste winst is dat wij als team karakter hebben getoond door in de beslissende wedstrijd uit geslagen positie terug te komen,In de voorbereiding gaat het ons vooral om de ontwikkeling in het spel, niet zozeer om het resultaat. Wij willen vooruitgang zien, zien dat de aanwijzingen die wij geven opgevolgd worden en dat hetgeen waar wij met elkaar op trainen effect heeft. Wij zijn blij dat dit mogelijk is gemaakt. Het is belangrijk om uren te maken, vastigheid te ontwikkelen en te zorgen dat de speelsters ook individueel blijven groeien,” aldus Verlek.