De dames van VTC speelden zaterdag tegen het damesteam van Taurus uit Houten. Het werd een zware, spannende wedstrijd, maar door hard te werken konden de dames van VTC de eerste overwinning op hun naam schrijven.

Taurus begon scherp en harkte meteen de eerste punten van de wedstrijd binnen. Dit maakte gelukkig weinig indruk op de Woerdense dames; ze namen het heft in eigen handen en mede door persoonlijke fouten van Taurus kreeg de thuisploeg de eerste set in de schoot geworpen: 25-21.

In de openingsfase tweede set zijn beide ploegen aan elkaar gewaagd: maar tocht gaat de tweede set verloren met 17-25.

Door kleine foutjes komt de Woerdense ploeg meteen begin derde set weer op achterstand. VTC liep de hele set achter de feiten aan en de derde set gaat naar Taurus met 20-25. Met hernieuwde energie werd aan de vierde set begonnen. De vechtersmentaliteit keerde terug en VTC weet de vierde set te winnen met 25-17.

De vermoeidheid begint in beslissende vijfde set bij VTC Woerden parten te spelen. De thuisploeg herpakt zich snel, maar ook Taurus laat zich niet kennen. Op 14-13 weet de thuisploeg dan toch te scoren en wint de vijfde set met 15-13 en daarmee ook de wedstrijd.