Logo Volleybal VTCAIRCOHEAT/VTC Woerden heeft afgelopen zaterdag de topper in de tweede divisie C met 3-2 verloren van de reserves van VCN. Het team van trainer/coach Krijn Verlek en Jos van der Pluijm…

kwam in Capelle aan den IJssel met 1-2 voor in sets, maar moesten in de vierde en vijfde set alsnog de winst laten aan de thuisploeg. De Capellenaren blijven door de zege de tweede plaats bezetten. VTC Woerden neemt na tien duels de vierde plaats in. De objectieve toeschouwer zag een spannende wedstrijd tussen twee gelijkwaardige teams, waarbij de uitslag twee kanten op kon gaan.

Zowel VCN als VTC wilden met een hoge servicedruk het spel van de ander ontregelen. De thuisploeg won de eerste set met 25-21. In de slotfase kwam de nummer twee van de ranglijst echter gevaarlijk dichtbij, maar VTC Woerden,hield het hoofd echter koel en trok met 22-25 aan het langste eind. De derde set was zenuwslopend, maar uiteindelijk was het opnieuw VTC Woerden dat het beslissende punt maakte: 25-27.

In de vierde set was het VCN dat via de ‘big points’ met 25-21 een vijfde set afdwong. Daarin maakten de Capellenaren het verschil en wonnen de laatste set met 15-10.