Logo Volleybal 2AIRCOHEAT/VTC Woerden heeft afgelopen zaterdag een 3-1 overwinning behaald op Van den Hengel/Sovoco. De Woerdense hoofdmacht behield daardoor de ongeslagen status in…

thuiswedstrijden en sloot de eerste seizoenshelft af met een verdienstelijke, gedeelde derde plaats op de ranglijst. De achterstand op de nummer twee, VCN, bedraagt drie punten, terwijl het gat naar de vijfde plaats negen punten is. De formatie van trainer/coach Krijn Verlek en Jos van der Pluijm won acht van de elf wedstrijden. De thuisploeg, die de gehele wedstrijd veel via de middenaanval scoorde, was in de eerste set oppermachtig.

De bezoekers uit Soest kwamen er niet aan te pas en moesten lijdzaam toestaan dat de AIRCOHEAT-formatie met 25-11 overtuigend aan het langste eind trok. In de tweede en derde set slaagde Sovoco er in om meer weerstand te bieden. Toch werd het in geen van de sets spannend, omdat VTC halverwege beide sets definitief afstand nam. In de tweede set  zegevierde de thuisploeg met 25-18 en in de derde set bleek het verzet van Sovoco gebroken en met opnieuw 25-18 was het winst voor de thuisploeg. Sovoco redde de sportieve eer door met 20-25 de laatste set te winnen.