Logo Volleybal VTCAIRCOHEAT/VTC Woerden heeft afgelopen zaterdag een 0-4 nederlaag geleden tegen het hoger geklasseerde reserves van VCN. Eerder dit seizoen verloor de formatie van trainer/coach…

Krijn Verlek en Jos van der Pluijm met 3-2 van dezelfde tegenstander. Zodoende zijn de Capellenaren tot nu toe de enige ploeg die beide competitiewedstrijden won van de Woerdense formatie.

De bezoekers zijn in een hevige strijd om de tweede plaats verwikkeld, die recht geeft op het spelen van promotiewedstrijden voor de eerste divisie. VCN trok de eerste via 14-14 vervolgens in een ruk naar zich toe: 15-25.

In de tweede set leek de AIRCOHEAT-formatie zich te herstellen van het zwakke einde van de openingsset. Er werd een gat geslagen van acht punten maar met 22-25 werd de set binnengehaald door de Capellenaren. De thuisploeg zat niet bij de pakken neer en nam opnieuw een voorsprong van 9-4, maar weer de achterstand omgebogen tot 20-25 setzege. De laatste set ging gelijk op tot 16-16, maar in de slotfase liet de theoretische nummer twee van de ranglijst opnieuw zien op het beslissende moment het verschil te kunnen maken: 18-25.