Logo Veilig Verkeer Nederland Veilig Verkeer Nederland, is er voorstander van dat automobilisten om de zoveel tijd een verplichte rijtest afleggen en worden getest op hun verkeerskennis, maar dat is tot…

op heden wettelijk niet haalbaar. Dat zegt Johan Wesseloo van de afdeling Harmelen van Veilig Verkeer Nederland in RPL Actueel.

Volgens Wesseloo is het wel mogelijk om zich op vrijwillige basis op verkeerskennis en rijvaardigheid te laten testen. De afdeling Harmelen biedt daarom volgende maand een testdag aan. Deelnemers worden getest op theorie, reactievermogen, ogen en gehoor. Verder maken ze een praktijkrit. Volgens de afdeling Harmelen van Veilig Verkeer Nederland gaat het die dag om het opfrissen van de rijvaardigheid.

De opfrisdag is op 3 oktober van 09.00-12.00 uur in het Trefpunt in Harmelen.
Kosten van deelname: € 15,00 incl. koffie en boekje; voor VVN-leden €10,00. Wordt u lid van VVN dan is deelname gratis. Inschrijven: Theo Miltenburg per e-mail: tgmmiltenburg@ gmail.com; tel 06-24695460 of bij Huib van Loo per e-mail: huibenelise@ live.nl; tel. 06-44331035.