Logo Voetbal 2Kamerik krijgt zaterdag het Vinkeveense Hertha op de thee. Op slechts één schamel puntje staan de Vinkeveners onder de gastheren. En als Kamerik wint dan kunnen Moerkapelle…

Aarlanderveen en SVP ’81 in zicht komen of zelfs gepasseerd. Eerst maar eens kijken hoe het loopt vanaf drie uur onder leiding van scheids De Leeuw op Sportpark Mijzijde aan de Overstek.

Zwammerdam en Siveo ’60 kruisen in een streekderby de degens. Voor de Zegvelders geldt hetzelfde als voor de buren uit Kamerik: slecht winnen telt. Door alle ‘finales’ te winnen, kan Geel Blauw misschien de degradatiedans dan nog ontspringen. Dat zou zo maar kunnen vanaf half drie op het Sportpark van Zwammerdam aan de Spoorlaan, want dan laat scheids Geerling beginnen.

Ook voor de Rood-Witten van Sportlust staat er een heuse derby tegen ARC op het menu. Na de mooie winst in Brielle zijn de Cromwijck-bespelers weer in de race voor de titel. De Alphense Racing Club kan de punten ook goed gebruiken, dus zal zich een mooie pot kunnen ontvouwen. Wie dat wil zien dient om half drie present te zijn op sportpark Cromwijk, want dan begint het spektakel onder leiding van scheids De Mik.