Logo AftrapVoor een lekker potje voetbal met de nodige spanning en emoties dient u zich voor half drie te spoeden naar sportpark Cromwijck, waar Sportlust in het strijdperk treed tegen…

ARC uit Alphen aan den Rijn dat nog volop in de race is voor het kampioenschap.

SC Woerden gaat na de zeperd in Kamerik met goede moed vol aan de bak tegen De Rijnstreek. De achterhoede van de club uit Nieuwerbrug heeft de laatste tijd meer weg van een gatenkaas dan een hechte verdediging, dus dat moet lukken vanaf half drie op het complex aan de Weijpoort.

Voor Kamerik, nog wat nagenietend van de zege op SC Woerden, wacht de altijd lastige streekderby in en tegen Linschoten, dus kunnen de mannen van Patrick de Ruijter de borst natmaken. Om drie uur fluit scheids Sahan op Sportpark Rapijnen aan de Beide Vlooswijkenlaan voor de aftap.

Voor Siveo is het uur van de waarheid aangebroken. Om half drie start op sportpark De Beemd de topper tegen het op de tweede plaats bivakkerende Rohda uit Bodegraven. Drie puntjes scheiden de Zegvelders slechts van plek twee. De klinkende zege op – weliswaar hekkensluiter – Moerkapelle is een stevig fundament om op door te bouwen.