Logo Voetbal 6De voetballers van VEP krijgen die van Odijk over de vloer. De bezoekers staan voorlaatste en de thuisclub bivakkeert onder in de middenmoot. Dat zegt niet alles over de…

krachtsverhoudingen. In Odijk verloor VEP namelijk met 4-1. Het is de voorlaatste zondagswedstrijd op eigen veld voor de zwart-witten. Na de twee achtereenvolgende overwinningen zal de thuisclub voor eigen publiek opnieuw goed voor de dag willen komen. De aftrap staat gepland om twee uur op sportpark Cromwijck en als fluitist is scheids Waale door de bond aangesteld.

SC Harmelen kan zondag de bus bestellen voor een uitwedstrijd. Met de benzinekosten zal het dit keer wel meevallen, want de geel-zwarten van René van der Kooij dienen aan te treden tegen het Utrechtse Kampong. De Utrechters hebben nog stiekeme kampioenschap aspiraties met zes punten achterstand en nog vier wedstrijden te gaan. De Kampongers staan maar liefst dertien punten voor de Harmelenaren. Scheids Broekhuizen zet om twee uur de wedstrijd in gang op het Sportpark aan de Laan van Maarschalkerweerd, net naast het FC Utrecht-stadion Galgenwaard.