Logo AftrapSportlust ontvangt zaterdagmiddag om half drie het Vitesse Delft van trainer/coach Peter Klomp. De Delftenaren hebben maar één puntje minder dan de rood-witten.

Dus dat lijkt op papier een gelijkwaardige strijd te worden op Sportpark Cromwijck aan de Waardsedijk. Scheids van dienst is Van Waveren.

* Kamerik gaat op visite bij Rohda in Bodegraven dat kampioenskandidaat Hazerswoudse Boys – tot groot genoegen van FC Oudewater – drie punten afpakte en zelf ook weer aardig in de lift kwamen te zitten. Het zal niet meevallen om op Sportpark Broekvelden de broodnodige punten af te troggelen. Scheids Van Valen start de pot om half drie.

* Siveo ’60 uit Zegveld gaat tegen de Boskoopse bomenkwekers van Floreant proberen de punten in eigen tas te houden. Ook voor de Zegvelders is elk puntje meegenomen, want erg florissant staan de geel-blauwen niet op de ranglijst. Scheids Den Hartog wil graag om half drie op Sportpark De Beemd laten aftrappen.

* Voor Linschoten staat de thuisconfrontatie tegen Perkouw op de rol. Ook hier onnodig te vertellen dat de withemden van Cor Stoof de punten dubbel hard nodig hebben om het degradatiespook op een veilige afstand te blijven houden. Scheids Van Kommer laat om drie uur aftrappen aan de De Beide Vlooswijkenlaan.