Logo Voetbal 6Om te beginnen bij SC Woerden die de huidige koploper de Noordense Sport Vereniging ontvangt. De Noordenaren hebben door de nederlaag van Aarlanderveen tegen Siveo nu het…

meeste zicht op de titel. Maar SC Woerden wil de lijstaanvoerder best beentje lichten. Aanvang half drie op het sportpark aan Steinhagenseweg. Scheids de Leeuw is de fluitist.

Kamerik kan op eigen veld bij het (bijna) sluiten van de markt nog even het doelsaldo opvijzelen. De bezoekers van De Rijnstreek uit Nieuwerbrug fungeren de laatste weken als willoos kanonnenvoer. Om drie uur wordt er afgetrapt op sportpark Mijzijde aan de Overstek.

Voor kersverse bekerwinnaar Sportlust staat er opnieuw een klus op rol. De club met één van de langste namen in het voetbal, Wilhelmina Vooruit – Hortus Eendracht Doet Winnen (WV-HEDW) is in Amsterdam de gastheer van Roodwitten. Heel blijven voor de nacompetitie is het devies vanaf half drie op sportpark Middenmeer aan de Radioweg.

Reuzendoder Siveo mag vanaf half drie op het sportpark Zevenhoven aan de Stationsweg proberen de punten van de geelrode brigade af te snoepen. De Zegvelders van coach Van Muylwijk blaken van het zelfvertrouwen en van hun dadendrang zal Zevenhoven wellicht de dupe worden.