Logo Voetbal 6Na alle streekderby’s van de vorige week is het de aankomende zaterdagmiddag weer een normaal voetbalmiddagje. Sportlust kruist om half drie in eigen huis op sportpark Cromwijk…

de degens met de Scheveningse Voetbal Combinatie 2008, kortweg SVC’08. Na de fraaie zege van vorige week is eenzelfde vervolg heel wenselijk. Scheids Germs heeft de algemene leiding.

Alphia is op eigen veld op Sportpark De Bijlen aan de Sportlaan in Alphen aan den Rijn gastheer van de bezoekers uit en van Kamerik. Om van die akelige en vervelende rode lantaarn af te komen is winst noodzakelijk. Scheids Brouwer laat om half drie beginnen. 

Het in lichte degradatienood verkerende Siveo uit Zegveld gaat op de thee bij het onderaan staande Zevenhoven. Wil men het gat naar boven dichten, dan is binnenhalen van een vette driepunter bijna noodzaak. Scheids Post laat om half drie aftrappen op Sportpark De Beemd aan de Milandweg.

Voor Linschoten geldt hetzelfde. Winst in de “zespuntenpot” tegen de zaterdagvoetballers van het Boskoopse Floreant is een must. Drie uur staat de aftrap op het kunstgras van Sportpark Rapijnen aan de Beide Vlooswijkenlaan op de rol, waarbij scheids Kaijen de fluitis van dienst is.