Logo Voetbal 6SC Woerden trekt er zondagmiddag op uit om in Rotterdam DRL, de Rotterdamse Leeuw, te bestrijden. Gezien de stand op de ranglijst zou het voor de in goede vorm verkerend…

blauw-witten bijna een must zijn om de punten mee te nemen. Om twee uur start de pot op het sportcomplex aan de Spinozaweg onder leiding van scheids Wiedijk.

Na de knappe zege op ASW volgt voor VEP de uitwedstrijd tegen Floreant, in het verleden een regelmatig tegenstander. De laatste jaren spelen de Boskopers een bescheiden rol in de vierde klasse. Dit seizoen lijkt het beter te gaan, al zijn de resultaten wisselvallig: grote overwinningen en stevige nederlagen, zoals afgelopen zondag met 4-0 bij RKDES. Aftrap om twee uur op de Hoogeveenseweg onder leiding van scheids Pang.

De geel-zwarten van SCH gaan de kraker spelen in en tegen Aboude. Die ploeg deelt met SCH en het Amsterdamse AGB de kop van de ranglijst. Met een periodetitel op zak is het wat makkelijker vetballen voor de mannen van René van der Kooij. De aanvang van de wedstrijd op het Sportpark van Abcoude aan de Hollandse Kade is twee uur en scheids Broers moet de strijd in de hand zien te houden.